SurfNet.hu - A hotspot szolgáltató
vissza a fooldalra technikai információk bovebb információk szolgáltatásunkról szolgáltatás megrendelése elérhetoségeink belépés az adminisztrációs felületre
     
 

Mit is nyújtunk Önnek?

• ingyenes vagy fizetős internet szolgáltatási lehetőséget, mely csábító értéknövelt szolgáltatásként kényeztetheti ügyfeleit.

• lefedettséget Európa egész területére

• jelentős bevételi forrást
 
 
     
     
 


Minden ügyfelünk, így Ön is teljesen egyedi konstrukciókkal kínálhatja a vezeték nélküli internetet. Ez pontosan azt jelenti, hogy adminisztrációs rendszerünkben egyedileg be tudja állítani magának a belépési jegyek paramétereit. Adhat több internetet kevesebbért is mint a szomszéd, vagy akár drágábban. Bármikor tud változtatni árain és hozzáférési idejein. Így lehetősége van kitapasztalni az Ön célközönségéhez leginkább megfelelő tarifacsomagokat.• Belépési jegyek ára (pl. 300 Ft)
• Érvényesség (pl. 1 óra)
• Lejárai idő (pl. 2 nap, azaz 2 napig tudja az ügyfél felhasználni a rendelkezésére álló időt Önnél)

Egyedi nyitóoldallal
köszöntheti vendégeit, amire akár akciós kínálatát is feltüntetheti, ezzel is teljesen egyedivé téve a szolgáltatását. Szükség esetén akár ez egy internetes weboldalt is jelenthet Önnek.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, segítünk a kezdeti beállításokat elvégezni, pár perc alatt már működik is, mindössze egy kávét fogadunk el cserébe.A válasz egyszerű. Bármennyit. Csupán Önön múlik, hogy mennyi felhasználója lesz, illetve hogy mennyiért kínálja az internetet.Természetesen Igen. Kialakíthat olyan csomagokat, menüket, amik mellé ingyenes internetet biztosít ajándékba. Például ha valaki vásárol Önnél egy reggeli menüt, megajándékozhatja 30 perc internettel, hogy a reggeli mellé a friss híreket is Önnél szerezzék be. Ha hotelt üzemeltet a céges rendezvényekhez adhat akár több napos ingyen internetet is. Csak a fantázia szab határt, hogy mit talál ki...Gondolom már gondolkozott azon, hogyha ennyi mindent kap ajándékba és havidíjak sincsenek, akkor nekünk ez miért éri meg? Biztos van benne valami buktató! Nem, nincsen. Konstrukciónkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön csak akkor fizet nekünk, ha Önnek is fizetnek. 30%-os jutalékot számolunk az Ön bevételéből, ingyenes szolgáltatott internetér viszont mindössze csak 50 Ft-ot kérünk egy órára. Rugalmas üzletpolitikánknak köszönhetően amennyiben nagyobb forgalmat bonyolít további kedvezményekre is számíthat.

Akciós szolgáltatásunkat rendelje meg most!


 
 
 
 
www.surfnet.hu 2006.© Webvision Kft.
Minden jog fenntartva.