SurfNet.hu - A hotspot szolgáltató
vissza a fooldalra technikai információk bovebb információk szolgáltatásunkról szolgáltatás megrendelése elérhetoségeink belépés az adminisztrációs felületre
     
 

Mire is van szüksége az indulásnál?

• egy szélessávú internetkapcsolatra. Amennyiben nem rendelkezik még interneteléréssel úgy készséggel levesszük az internetelőfizetéssel járó nehézségek terheti is az Ön válláról. Országos lefedettségű partnerünk bizonyára megoldást jelent mindenkinek.

• egy álltalunk felkészített speciális vezetéknélküli hálózati eszközre, melyet másodpercek alatt üzembe tudunk helyezni.
 
 
     
     
 


Amennyiben rendelkezik már interneteléréssel és a speciális vezetéknélüli egységet is bekötöttük Önnél, kapni fog egy internetes belépési azonosítót amin kertesztül adminisztrációs rendszerünkben elvégezheti egyéni beállításait, valamint a részletes kimutatásokat is itt tudja szemmel tartani. Szintén itt van lehetősége a hozzáférési jegyek elkészítésére, kinyomtatására. Amint ezeket az első lépéseket megtette, máris müködik a szolgáltatás, képes az ügyfelek kiszolgálására és az Ön nyereségének gyarapítására.

Akár 10 perc alatt elkészülhet
minden beállítással, a magyarnyelvű felület elsajátítása semmiféle szakmai gyakorlatot nem igényel.

A hálózati eszközök telepítését kollégaink díjmentesen végzik el, Önnek csupán az eszköz egyszeri 19.800 Ft-os árát kell megtérítenie. Semmiféle más bújtatott, apróbetűs havi díjal nem kell számolnia, bármekkora is legyen az Ön forgalma.


Felketettük érdeklődését? Rendelje meg most, kockázatok nélkül.

 
 
 
 
www.surfnet.hu 2006.© Webvision Kft.
Minden jog fenntartva.